Stuttgart

Principalele probleme ale romanilor din Stuttgart sunt legate de gasirea unei locuinte, asa ca am decis sa va dam posiblitatea de a gasi un apartament sau o casa de inchiriat, pe de o parte pentru ca nemtii sunt reticenti la a face afaceri cu romanii, pe de alta parte datorita comisioanelor destul de mari percepute de cei care inchiriaza. M-am lovit xsieu de aceasta problema, mai ales ca eu desi eram legal la munca in Germania, eram pe un contract pe perioada determinata, sase luni.

Anunturi imobiliareDaca ai o camera in plus pe care vrei sa o inchiriezi, sau te muti si locuinta ramane libera, cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa lasi aici un anunt, pe care apoi sa-l distribui pe grupul nostru de pe FaceBook.

Nu suntem extraordinar de multi in grup, dar am depasit limita de 5.000 de membri, deci sanse sunt destul de bunicele sa gasesti sau sa ajuti pe cineva. Prin urmare foloseste optiunea “adauga anunt” de pe site-ul nostru, este 100% gratis!

Pe site-ul de anunturi pentru romanii din Germania vei gasi cate o rubrica pentru fiecare din cele 10 orase care au decis sa colaboreze cu noi, asa cum aici ai o rubrica pentru orasul Stuttgart si imprejurimi, la fel vei avea cate una pentru celelalte orase. Anunturile se preiau si se publica in fiacre zi ori aici ori pe site-ul e4De – Romanii din Germania!

StuttgartDaca nu esti transportator – pentru aceasta categorie de anunturi colaboram cu portalul Calator.Info – atunci poti plasa la noi orice fel de anunt GRATUIT pe site-ul nostru. Vrem in acest fel sa facem putina curatenie in grupuri, ne va fi mai usor sa gasim in afara de anuntul postat si distribuit pe FaceBook si altele, avand aceiasi categorie. Deci ordine, rapiditate si mai ales eficienta! Acesta este scopul nostru, iar noi speram ca pana la finalul lunii martie sa finalizam acest proiect!

Inchirieri

Advertisements
%d bloggers like this: