Nürnberg

Grupul romanilor din Nürnberg va ajunge in curand la peste 2.000 de membri, este momentul sa ne organizam si sa avem o structura a anunturilor mult mai eficient si fara postari zilnice inutile. Acum fiecare oras are propriul sau grup si propriile sale pagini pe site-ul nostru pentru anuntutri GRATUITE! Acum practic fiecare nou membrui din grup care posteaza un anunt il redistribuie si pe al tau, la fel cum tu o faci pentru restul membrilor! Eficienta germana!

Reclama onlineCe fel de anunturi pot sa postez? Orice in afara de transport persoane si colete, reprezentanti Avon si vanzari de produse in Romania ( sau prestari de servicii ce nu se adreseaza romanilor din Nürnberg ). Pentru toate avem alte site-uri unde puteti face asta, aici vrem sa avem exclusiv ceea ce este de folos celor aproape 2.000 de membri ai comunitatii noastre.

Am dori sa atragem aici avocatii romani din Germania, notarii, firmele de asigurari, medicii si alte categorii de prestatori de servicii de care este in permanenta nevoie. Iar daca tot a venit vorba despre ce ne dorim noi, am avea nevoie de cat mai multe persoane sa ne ajute sa dezvoltam sectiunea comunitatii noastre pe portalul e4De.Info, cel car ene sponsorizeaza si ar egrija de cele 11 grupuri de pe FaceBook.

La final va dorim sa aveti parte de bucurii in noul an 2016 si sa reusim impreuna sa ridicam putin standardul de servicii oferite romanilor din Germania. Daca vom reusi asta cat mai curand cu siguranta am avea cu totii de castigat, mai ales ca noi facem acest lucru pentru noi, pentru toti romanii din Germania, nu doar pentru cei din zona orasului Nürnberg.

Nürnberg

Romanii din Nürnberg

Advertisements
%d bloggers like this: