Locuri de munca

Azi vom lansa si rubrica celor ce sunt in cautarea unui loc de munca sau ofera astfel de servicii – deci firmelor de recrutare. Este suficient sa lasati mesajul dumneavoastra la rubrica “Adauga Anunt” si noi vom posta pe site ceea ce ne-ati transmis. Un sfat: lasati si numar de telefon de contact. Veti fi gasiti mult mai usor! Celor ce sunt i cautarea unui loc de munca le sugeram sa-si faca o mica prezentare, eventual sa lase la website link-ul catre profilul de FaceBook.

Locuri de munca in Germaia si Austria

Ingrijire-batrani-in-Germania

Ma numesc Viorica Mihaela și am 38 de ani, caut un loc de munca în Germania ca ingrijitoare bătrâni sau într-o fabrica auto. Am experienta, sunt la granita cu Germania mai exact în Colmar, Franța. Dați-mi șansă de a lucra pentru firma dumneavoastră. Sunt o persoana serioasa corecta și punctuala, cu putere de munca. Ma puteti contacta pe adresa de email: Rosuvioricamihaela1977@gmail.com .

Cereri de muncaUn sfat: incercati sa aveti un anunt si in limba germana, ar putea da roade si oricum nu strica!

Modul in care Viorica si-a prezentat cererea ei este ok, sper ca adresa de email sa fie cea corecta, desi cum spuneam as fi fost mai linistit daca era si un numar de telefon.

Va puteti lasa si voi aici pe site cererile de locuri de munca pentru Germaia ( si Austria ), in limba romana, insa nu uitati sa reveniti peste 48 de ore pentru a vedea anuntul, iar daca-l veti distribui pe FaceBook, sansele se dubleaza cel putin! Multa bafta!

Munca GermaniaNu uitati ca deja in grupul nostru de pe FaceBook s-au strans aproape 30.000 de romani, esti si tu asteptat, mai ales daca iti cauti un loc de munca in Germania, sau ai o oferta de facut!

Ai infromatii despre firme neserioase, stii din potriva una care nu cere comision? Lasa-ne informatii ca sa le publicam si sa afle toata comunitatea!

Advertisements
%d bloggers like this: