Hamburg

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de romanii din Hamburg, al cincilea grup de pe FaceBook ce este patronat de portalul e4De al romanuilor din Germania. Sper sa ajungem in curand la peste 1000 de membri, asta ca sa nu spun mai mult. Iata ca si in acest grup de romani anunturile se vor putea posta in mod GRATUIT dar ordonat, evitand astfel aglomeratia de postari zilnice.

Anunturi HamburgAi de dat un anunt de interes general? Atunci adauga-l la rubrica sepciala, dupa ce va fi moderat de un administrator, daca corespunde cu cerintele grupului va fi publicat si distribuit. Site-ul nostru vrea sa te ajute sa ai un grup civilizat, fara reclame de oriunde, repetate la infinit.

Regulamentul celor 10 grupuri ale romanilor din Germania interzice reclama, insa postarea anunturilor pe acest site si distribuirea lor in tr-un mod decent, cu bun simt si nu in mod repetetat este acceptata. Profita si tu de aceasta oportunitate, este 100% gratuita si te ajuta mai mult decat credeai. Faptul ca pe site se poate face o cautare, in timp ce pe un grup sau pagina de Facebook NU, este principalul avantaj.

HamburgSperam ca am reusit prin aceasta sa facem putina ordine in grupul romanilor din Hamburg si sa venim in intampinarea doleantelor membrilor din grup. Daca aveti si alte idei de a pastra curat grupul nostru, de a oferi informatii folositoare si usor de gasit, asteptam sa ne lasati mesajele dumneavoastra.

Va dorim toate cele bune si speram ca anul 2016 sa fie pentru noi si pentru prietenii nostrii unul mult mai bun fata de cel care tocmai a trecut!

Hamburg

Romanii din Hamburg

Advertisements
%d bloggers like this: