Frankfurt

Asa cum am promis de curand, a sosit si momentul in care sa avem o rubrica speciala de anunturi pentru romanii din Frankfurt. Pentru a posta un anunt gratuit, altul decat pentru transportatori sau distribuitori de produse Avon, mergeti la rubrica “Adauga Anunt” si lasati acolo textul si datele de contact, evident. Reveniti dup maxim 48 de ore si distribuiti anuntul pe FaceBook, inclusiv in grupul comunitatii romanesti din Frankfurt. Daca unul din administratori considera ca este ceva foarte important, poate face el asta in locul tau!

StuttgartAceasta rubrica este foarte utila pentru cei ce au de dat un anunt permanent, care ar trebui republicat periodic. Ati scapat de munca asta, tot ce trebuie sa faceti este sa-l distribuiti! Dar cel mai mare avantaj este ca dupa ce se vor strange sa zicem, 100 sau 200 de anunturi pe car ele vor distribui proprietarii, si anuntul tau va fi practic in atentia cititorilor, chiar daca voi nu ati mai reînnoit anuntul!

Mai pe scurt, de la un moment dat va merge singur acest site de anunturi, tu ajunge sa intri de doar doua ori, odata sa pui anuntul si odata sa-l distribui! Atentie! Pentru cei care vor sa dea un anunt pentru locuri de munca, folositi site-ul nostru partener i4Jobs.Net, este exact ceea ce-ti trebuie!

Pentru transportatori! Nu folositi acest site pentru a da anunturi legate de transport pasageri sau colete, exista partenerul nostru Calator.Info – exact de ce ai tu nevoie pentru a gasi clienti si calatorii pentru a face o rezervare de bilete!

Frankfurt

Frankfurt – anunțuri gratuite

Advertisements
%d bloggers like this: