Dortmund

Al treilea oras ca numar de membri in grupurile afiliate site-ului nostru pe FaceBook, este Dortmund. In curand va depasi 3.000 de membri si zic eu ca este si in folosul acestora de a avea posibilitatea de a posta GRATUIT anunturi. Daca pana azi aveam de ales intre a bloca pe cei ce posteaza anunturile in grupul nostru prin redistribuire de pe palte pagini sau site-uri, pentru ca ne-am ferit mereu de reclama excesiva, iata ca acum avem ocazia sa avem ceva doar pentru noi, fara a mai umple grupul de informatii inutile!

Anunturi pentru romanii din Dortmund

AutoIndiferent de categoria de anunturi: imobiliare, prestari de servicii pentru comunitatea din Dortmund ( nu acceptam anunturi pentru Rmania, evident ca pentru asta exista alte site-uri specializate pe anunturi ), vanzari autoturisme, montari de antele de satelit DIGI Tv, etc. apelati cu incredere la portalul nostru! Este 100% GRATUIT!

Va anuntam deasemenea ca avem site-uri partenere pentru transportatori, pentru cei ce organizeaza evenimente, pentru distribuitorii de produse Avon in Germania, etc. Cereti detalii si veti primi imediat un raspuns care sa va ajute sa va promovati afacerile!

Daca aveti sugestii de rubrici va rugam sa ne anuntati, iar pentru ca am uitat sa va spun mai sus, avem si unsite care va ajuta sa va gasiti rapid o firma de asigurari in Germaia, este vorba de site-ul AutoAsig.Info – partenerul nostru in asigurari!

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca sunt invitati sa viziteze si pagina noastra de pe FaceBook, Locuri de munca in Uniunea Europeana! Mai pe scurt avem pentru toti locul potrivit pentru a posta un anunt, sau pentru a se informa. Am scapat de o mare problema, postarile la nesfarsit si fara nicio finalitate in grupuri! Nu uitati – grupurile noastre sunt publice, nu avem nimic de ascuns si mai ales toata informatia ajunge la de 10 ori mai multe persoane, fie ca sunt membri in grup, fie ca nu sunt!

Romani in Dortmund

Romani in Dortmund

Advertisements
%d bloggers like this: