Adaugă anunt

Acum a devenit mult mai simplu sa adaugi un anunt gratuit destinat romanilor din Germania, pentru ca vei posta aici, noi il vom distribui – de fapt vei face si tu a doua zi, dupa ce el a fost acceptat si publicat pe site, iar in felul acesta, fiecare nou anunt va aduce si mai multi cititori pentru anuntul tau, iar el va ajunge nu doar la cei peste 30.000 de romani car ene citesc site-ul si sunt activi pe FaceBook, ci alte zeci de mii care sunt prieteni cu cei care au mai postat la randul lor aici! Adica un fel de stafeta fara sfarsit, mult mai eficienta pentru ca se adreseaza unui public directionat pe Germania ( sau Austria ).

Inca un avantaj: aceste anunturi sunt admise automat in toate cele 10 grupuri ale comunitatii de romani din Germania gestionate de site-ul e4De.Info – deci nu veti mai avea probleme cu aprobarea postarilor!

Anunturi Germania

Grupuri care accepta promovarea de anunturi primite pe site-ul nostru: Romanii din Stuttgart ( 5.575 ), Frankfurt ( 3.323), Dortmund ( 2.950 ), Nürnberg ( 2.125 ), Hamburg ( 1.070 ), Würzburg (782 ), Bavaria ( 721 ), Leipsig ( 641) si Salzburg ( 499 ) la care se adauga mai recent si Düsseldorf cu doar 299 de membri, deci avem azi in acest moment un public de 17.985 de romani!

UPDate: Intre timp numarul membrilor din cele 10 grupuri a crescut, la fel ca si numarul de vizitatori unici ce ne treg pragul in fiecare zi!

6 responses

  1. Mihai Mariana | Reply

    Buna ziua tuturor, caut o chirie in zona Augsburg, poate ma ajuta cineva. Mulțumesc anticipat!

    Like

  2. Buna ziua. Sunt foarte interesat sa castig niste bani prin munca cinstita. Doresc angajare sau colaborare ca sofer pe autoturismul personal sau microbuz persoane (am categoria B) pentru ai transporta pe cei ce vin in Romania in vacanta sau cu afaceri sau pentru a face curse Romania-Germania si retur. Multumesc.

    Like

  3. Tanar 35 Ani, permis Cat.B de 15 Ani, fara evenimente Rutiere, caut de lucru in preajma Berlinului, Ma pricep in domeniu Parchet,Rigips,Tapet,Geamuri Termopan,etc…..Tel:015774838385

    Like

  4. Buna ziua ,caut un loc de munca in Pfaffenhofen 85276 detin si permis de conducere cat AM B B1

    Like

  5. Buna ziua ..numele meu este Emilia Scorte si asa fii interesata de un loc de munca in fabrica (de orice ar fii ea) prin apropriere de Stuttgart .nu vb lb.germana ,
    Tel:15166555184

    Like

  6. Buna, Contabil autozizat in Germania , cu experienta in Steuer si Declaratii contabile offera serviciile, in zona Nürnberg
    Pret negociabil!

    Like

Leave a comment