Anunțuri gratuite Germania 2016 luna mai

Asa cum v-am obisnuit deja, avem serviciul de anunturi gratuite pentru romanii din Germania, iata ce am primit in luna mai 2016, in ultima saptamana de la cititorii nostri:

Ma numesc Anca Joseph si sint din Iasi casatorita sunt aici cu sotul de mai bine de 12 zile in Offenbach Bieber. In momentul de fata sintem disperati sa gasim o camera unde sa putem avea o adresa ca sa putem rezolva pe mai departe cu residenta.Cer frumos ajutorul oricarei persoana crestine cu suflet daca ne poate ajuta in aceasta situatie. Vorbesc, scriu si citesc trei limbi straine dar actualmente nu vorbesc inca bine germana. Suntem o familie serioasa si dorim sa lucram aici. Numarul meu de telefon este 015210582336.

Anunturi servicii in Germania

Advertisements

2 responses

  1. Buna….sunt in germania impreuna cu sotul meu de 6 luni,nu vb limba germana dar totusi cautam de munca ,nu conteaza orasul,ci munca sa gasim….multumim

    Like

  2. Burlacu Adrian | Reply

    Bună ziua, caut loc de munca in Germania, ca sofer pe autobuz/autocar. Experienta de doi ani, vorbesc putin germană, un nivel de A2, B1. Nu contează in ce zonă. Mulțumesc!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: