Mesaje de la romanii din Germania

Iata cele mai noi anunturi sosite de la romanii din Germania saptamana aceasta. Nu uitati ca si voi puteti posta aici anunturi gratuite!

Buna ziua. Ma numesc Andrei, am 21 de ani, sunt din Arad si imi caut un loc de munca in Germania. Am atestat pentru toate utilajele si diploma de stivuitorist. Ma puteti contacta la numarul de telefon: +40731777020.

Salut, ma numesc Turcan Constantin si am 18 ani, sunt in zona Frankfurt si imi caut de munca, nu vorbesc limba germana. Accept orice fel de munca, daca ma puteti ajuta contacti-ma la nr.de tel 015732665479, va multumesc.

Caut contabil roman in Koblenz sau Frankfurt. Multumesc. Telefon . 0040744578469 sau 004915171344156

Mihaela: Caut un contabil pentru zona Aachen sau în împrejurimi. Mulțumesc.

Cabinet Individual de Avocatura Florea Madalina Elena, compus dintr-o echipa complexa de avocati cu experienta de peste 20 de ani, cabinete de notariat, experti, evaluatori, executori judecatoresti, stau la dispozitia clientilor, care odata ajunsi sa ne contacteze, au parte de servicii si consultanta juridica facute cu dedicatie, profesionalism si ocrotirea interesului clientului, astfel incat serviciile noastre sa fie unele de excelenta si sa oglindeasca in primul rand experienta si importanta pe care o acordam fiecarui client in parte.

Anunturi servicii in Germania

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: