Servicii Manichiura si pedichiura in Stuttgart

Acum sa fim sincere cu noi, am fi bucuroase daca am gasi in Stuttgart – ca de altfel in oricare alt oras din Germania prestatori de servicii care vorbesc limba romana, nu-i asa? Poate va ajuta Andrada, care asa cum vedeti poate sa efectueze servicii de manichiura si pedichiura pentru doamnele si domnisoarele din Stuttgart. O puteti gasi in grupul nostru de pe FaceBook, cel al romanilor din Stuttgart, evident!

Anunturi servicii Germania

Prestezi si tu servicii pentru romanii din Germania? Atunci cu siguranta stii ca poti sa postezi aici anunturi gratuite pentru comunitatea romaneaca? Te invitam sa profiti de serviciul nostru, pentru ca doar asa poti posta reclama si publicitate in grupurile noastre! Deja precum vezi, peste 1.800 de romani ne trec pragul zilnic!

Anunturi HamburgDaca doriti sa postati anuntul direct pe site va rugam sa tineti cont de cateva aspecte: in primul rand datele de contact! In al doilea rand fiti cat mai expliciti, dati detalii despre ceea ce doriti sa oferiti! Succes!

Nu uitati sa distribuiti doar anuntul postat pe site, acest lucru va facilita pe fiecare roman care a postat aici in mod gratuit! Deci si pe tine te ajuta, in mod implicit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: