Cum ma promovez in grupurile de pe FaceBook

Avand in vedere ca gestionam 10 grupuri pe FaceBook ( doar pentru Germania, mai avem si pentru UK, Irlanda, sau alte tari din Uniunea Europeana ) ce depasesc 15.000 de membri, am vrea sa va mai amintim odata regulamentul: Daca ai ceva de oferit comunitatii e ok, se publica, daca distribui de pe site-uri ca Pro TV, Ziare.co, etc. e iarasi ok, daca vrei sa ne spui ceva, copiaza textul, pozele si le distribui in nume propriu, dar nu incerca sa iti promovezi minciunile, de genul celei din poza de mai jos!

Pentru anunturi: posteaza anuntul si se aproba imediat ce il vede un administrator, daca este un anunt de lunga durata, il preluam noi si il pune si pe site, apoi in grup. Daca vrei republicarea sa, il distribui pe cel de pe site, e simplu, nu-i asa? Daca e vorba de publicitate, iei legatura cu administratorul din grup si stabilesti conditiile. Asta e tot!

Important: Pentru cei ce se ocupa de transport, reamintim – doar sponsorii site-ului e4De – Romanii din germania pot posta anunturi publicitare! Nu facem exceptii! Nu stati degeaba in grup daca vedeti ca aveti mai mult de 2 sau trei postari in asteptare si a trecut mai mult de o saptamana si nu s-a aprobat! Este clar ca nu se va aproba niciodata o astfel de postare!

SPAM FaceBook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: