Locuri de munca in Germania – restaurant

Venim in sprijinul firmelor de recrutrare care doresc sa colaboreze cu noi, dar si al romanilor aflati in grupurile nostre pentru a-si gasi un loc de munca. Pentru a putea fi prezenti pe site-ul romanilor din Germania, pe pagina noastra cu oferte de locuri de munca, pe cea cu anunturi si in cele 10 grupuri ale nostre patronate de portalul romanilor din Germaia – www . e4de. info, va trebui sa luati legatura cu un administrator.

Locuri de munca in Germania – ospatar restaurant

barman - ospatarPersoanele interesate de aceste oferte vor trebui sa ia legatura direct cu ofertantul, nu vor posta aici pe site, pentru ca in mod cert nu vor fi cautati de catre angajator, ci trebuie sa fie exact invers, cel ce isi cauta un loc de munca scrie sau telefoneaza direct angajatorului!

Iata mai jos o oferta de barman/ ospatar, cunostinte de limba germana ( aici este cazul sa mai explic odata ca cei care nu cunosc limba germana au sanse foarte mici – catre zero – de a gasi un loc de munca bine platit, cu acte in regula! ).

Firmele de recrutare sunt rugate sa citeasca regulamentul legat de publicitate! Succes si sa ne auzim in curand cu vesti bune pentru toata lumea!

Anunturi de

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: