Publicitate pentru romanii din Germania

In general sustinem postarea de anunturi gratuite pentru romanii din Germania si Austria care sunt inscrisi in grupurile noastre ( 10 la numar ), dar pentru servicii de genul transport sau vanzarea de produse de la firme precum Avon, publicitatea este posibila doar prin intermediul acestui site. Costa 10 euro pe an si astfel se permite postarea anuntului publicat pe acest site de maxim doua ori pe saptamana, iar pentru cei care doresc sa o faca zilnic, o pot face prin site-uri precum Calator.Info sau WikiShop.info, specializate pentru astfel de servicii.

Publicitate pentru romanii din Germania

Anunturi gratuitePentru a publica un anunt publicitar trebuie sa concepesti un text unic, de cel putin jumatate de pagina A 4 ( altfel anunturile vor fi grupate imoreuna cu altele ), vom verifica daca a mai fost publicat, inclusiv pe FaceBook. In cazul in care vom gasi ca acelasi text a mai fost publicat, nu vom accepta anuntul.

Pentru transportatori se accepta si poze de marimea 600 x 350 pixeli, nu postam link-uri catre pagini sau site-uri. Acest serviciu est ecu plata lunara si va trebui sa luati legatura cu administratorii grupurilor pentru a stabili detaliile.

Reprezentant AvonReprezentantii Avon vor avea pagini speciale unde isi vor prezenta serviciile, vor trebui sa spuna din ce land sunt, in ce oras si sa lase date de contact gen email sau numar de telefon de contact.

In perioada 25 februarie – 8 martie vom face inscrieri pentru publicitate in mod gratuit! In fiecare an! Atentie: se accepta doar postarile care distribuie ceea ce ati publicat pe acest site! Este obligatoriu ca anuntul sa fie distribuit si pe profilul tau! Daca descoperim ca vreti sa trisati, anuntul va fi sters din grupuri si utilizatorul blocat!

Rubrici disponibile cu plata: Asigurari, locuri de munca, servicii contabile si notariale, transport si vanzari de produse!

Servicii GermaniaRubrici gratuite: Servicii medicale, montarea de antene satelit DIGI TV, etc. Sper ca ati prins ideea, anunturile imobiliare, cele care sunt de obicei fara scop lucrativ si deci nu aduc venituri si nici cheltuieli pentru membrii grupurilor noastre sunt 100% GRATUITE!

Nu incercati sa pacaliti sistemul, nu merge si in plus riscati sa fiti blocati pentru totdeauna din grupurile respective! Incercam sa facem putina ordine in ele, sa scapam de haosul care este acum, spre binele tuturor!

Romani in Germania

Advertisements

One response

  1. Servicii funerare pentru romanii din Germania! Telefon +49 1778280208 valabil 24 din 24 si 7 din 7!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: