Anunturi gratuite Germania si Austria

Portalul romanilor din Germania si Austria vine in intampinarea cititorilor sai cu o noua colaborare, cea legata de postarea de anunturi gratuite destiate comuitatilor romanesti din cele doua tari. Desigur ca puteti sa va chinuiti in continuare postand pe diverse pagini sau grupuri pe FaceBook, insa noi va propunem o varianta mult mai usoara, dar in primul rand mai eficienta. Iata cum functioneaza site-ul nostru de anunturi:

Anunturi gratuite – romanii din Germania si Austria

Anunturi gratuiteSa presupunem ca aveti de dat un anumt de interes general, de exemplu aveti una sau mai multe camere de inchiriat in Stuttgart. Una din variante ar fi sa postati in grupul nostru de pe FaceBook, odata sau de doua ori, sau pana se supara administratorul si nu mai aproba postarile tale! Sau ai puntea incerca sa postezi anuntul tau pe OLX, dar cine-l va citi?

Dar daca ai sa postezi anuntul tau aici la rubrica “adauga aunt“, el va fi aprobat in cateva ore de la postare, apoi il poti distribui in grupul respectiv. Alt coleg va posta si el un anunt, in acelasi mod. Deci practic anutul tau si al altora va fi postat fara ca tu sa faci nimic, de zeci de ori de persoane diferite! Un alt avantaj este faptul ca pe FaceBook nu poti cauta anunturile, nu le poti sorta, etc. dar la oi pe site ele se pot gasi mult mai usor, sunt mai vizibile!

Reclama onlineInca un avantaj: noi repostam periodic pe pagina de FaceBook Romanii din Germania, deci deja ai inca cel putin 2000 de romani stabiliti in Germania care vor vedea anuntul tau! Totul este absolut GRATUIT, nu te costa nimic, iar daca si tu vei distribui anuntul tau, vei ajuta altesute de romani sa-si ofere serviciile, sa-si vanda produsele, etc. In maxim sase luni de la lansare preconizam ca vom atinge pragul de 10.000 de vizitatori ai anunturilor postate la noi pe site!

 Publicitate Germania

Advertisements
%d bloggers like this: